Antioxidation
RoxFox®
Produkt skydd med rosmarin
Korvprodukter, salladsdressing, delikatesser eller bekvämlighetsmat - vad det än är, uppskattar konsumenterna färsk, visuellt perfekt mat. Optimera din produktkvalitet och färskhet med RoxFox® produkter. Samtidigt säkrar du din färgstabilitet och väljer maximalt produktskydd.
RoxFox® finns i vattenlösliga eller oljelösliga varianter, samt i E-nummerfri variant "N".
N för naturlig
RoxFox® produkter W-N och O-N har var och en en harmonisk smakprofil, samtidigt som de erbjuder antioxidantpotential. Förutom angivelse av krydda eller kryddextrakt, behövs ingen ytterligare deklaration vid användning av RoxFox® W-N och RoxFox® O-N. Därmed finns det inget behov av att deklarera ett E-nummer enligt den tyska livsmedelstillsatsförordningen (ZZulV).
RoxFox® fördelar:
Optimisering av produktkvalitet
Optimal färgstabilisering
Optimal distribution av aktiva ämnen
Användning i saltlösningsapplikationer
Användning i produkter med hög olja- och fetthalt
Förhindrar fett auto-oxidation